Tudnivalók

FRISS (02.01.)

A LAST INFO hirdetmény a kezdőoldalon található!

FRISS (01.28.):

Kedves KELET Résztvevők!

Szállással kapcsolatban van egy nagy kérésünk. Mivel 5 és 8 ágyas szobákban lesztek elszállásolva, és nem egyszerre fogtok megérkezni, továbbá nem szeretnénk, hogy ott a helyszínen a szobabeosztással menjen el az idő, ezért mindenképp megcsináljuk előre  a szobabeosztást, hogy gördülékenyen menjen a szobák elfoglalása. Szeretnénk Nektek lehetőséget adni arra, hogy jelezzétek, amennyiben lenne kívánságotok arra vonatkozóan, hogy kivel szeretnétek egy szobában aludni. 5 és 8 ágyas szobákban lesztek elszállásolva, külön a fiúk és külön a lányok. Ez a kollégium kérése. A szobákat fel kell tölteni. Legyetek szívesek 2017. január 31-én, kedden déli 12:00 óráig megírni E-MAILBEN, ha külön kérnétek, hogy kivel szeretnétek egy szobában aludni. Ennek alapján fogjuk a szobabeosztást elkészíteni.

FONTOSÁgynemű lesz a szobában, viszont törölközőt hozzatok Magatokkal. Folyosón vannak a zuhanyzók.

Vasárnap reggel 9.00 óráig el kell hagyni a szállást, mert délután jönnek vissza a középiskolás diákok. Nem kötelező az ágyneműt lehúzni vasárnap, de a kollégium dolgozói nagyon hálásak lesznek a segítségért, ha valaki lehuzatol.

Érvényes diákigazolvánnyal vagy érvényes hallgatói jogviszony igazolásával felmentést kaptok az idegenforgalmi adó fizetése alól, tehát a diákigazolványt ne felejtsétek otthon.

Február 1-jén küldjük ki a Last Info levelünket, amiben minden fontos és részletes információ benne lesz az érkezéssel kapcsolatosan.

Nagyon várunk Benneteket!

A KELET 2017 szervezői nevében Horváth Katalin


Az oldalon a KELET 2017 legaktuálisabb információit olvashatod, úgyhogy nem árt időnként visszalátogatni az oldalra, mert folyamatosan frissítjük az eseményt. Természetesen sikeres regisztráció esetén e-mailben is értesítünk, a szombathelyi KELET legfontosabb tudnivalóiról.

A találkozó központi helyszíne a Nyugat-magyarországi Egyetem Savaria Egyetemi Központ D-épülete (9700 Szombathely, Berzsenyi tér 2.) lesz. Itt lesz a regisztráció, a kiscsoportos foglalkozás, Beer Miklós püspök atya és Hodász András atya előadása is.

A közös étkezések helyszíne az egyetemmel szemben lévő Brenner Középiskolai Kollégium (a Székesegyháztól jobbra eső szomszédos épület)lesz.

A bált az új Brenner János Általános Iskola és Gimnázium sportcsarnokában szervezzük (Brenner krt.).

A szállásokat a környező középiskolai kollégiumokban és a Martineum Felnőttképző Akadémián találjátok. (Részletek hamarosan.)

Regisztráció:

Február 3-án 16.00 – 18.30 óra között a Nyugat-magyarországi Egyetem Savaria Egyetemi Központ D-épületének I. emeleti aulájában lesz. (9700 Szombathely, Berzsenyi tér 2.)

Feltétlenül szükséges:

  • részvételi díj időben történő átutalása;
  • diákigazolvány a távolsági utazáshoz, a szálláshoz, a kori és fürdő kedvezményekhez;
  • hálózsák, laticel;
  • papucs;
  • bálba: lányoknak- csinos szoknya, blúz, báli cipő; fiúknak: szövetnadrág, ing, nyakkendő, báli cipő;
  • meleg ruhák, tisztálkodási szerek, gyógyszerek, törülköző stb.;
  • a szombati fakultatív sportoláshoz alkalmas felszerelés (saját korcsolya);
  • a szombati fakultatív fürdőzéshez fürdőruha.

Jelentkezési díj:

január 6-ig: 3000 Ft

január 7 – 20-a között:  3600 Ft

A regisztráció akkor érvényes, ha az oldalon található online nevezési lapot kitöltöd és a jelentkezési díjat az alábbi bankszámlaszámra átutalod:

Jogosult neve: II. János Pál Katolikus Szakkollégium

Jogosult bankszámla száma: 10700127-67520055-51100005(CIB Bank) Közlemény rovatban: KELET2017, név, születési évszám (Például: KELET2017, Minta Alfonz, 1988.08.08)

Várunk szeretettel!